Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Lees alles over online poker op Elite Gamer!
Online poker

Online Poker 

Poker is een van de meest populaire kaartspellen ter wereld en wordt gespeeld in allerlei variaties en op allerlei niveaus. Met de opkomst van het internet is ook het spelen van poker veranderd. Online poker is tegenwoordig een van de meest gespeelde vormen van het spel en biedt spelers de mogelijkheid om vanuit huis, op elk moment van de dag, deel te nemen aan een potje poker. Je kunt dus ook pokeren zonder te beschikken over een pokerface. 

Wat is online poker?

Online poker werkt in principe hetzelfde als offline poker, met als grootste verschil dat je niet fysiek aanwezig bent aan tafel met de andere spelers en de dealer. In plaats daarvan speel je online via een computerprogramma dat de kaarten deelt en de inzetten bijhoudt. Je kunt online poker spelen tegen andere spelers van over de hele wereld, in verschillende varianten en met verschillende inzetten.

Populaire Soorten Online Poker

Er zijn veel verschillende soorten online poker te spelen, maar een aantal varianten zijn erg populair onder spelers. Texas Hold'em is verreweg de meest gespeelde vorm van poker, zowel offline als online. Bij Texas Hold'em ontvangt elke speler twee persoonlijke kaarten, waarna er vijf gemeenschappelijke kaarten worden gedeeld. Het doel is om de beste vijfkaartshand te maken met de persoonlijke kaarten en de gemeenschappelijke kaarten. Bij Omaha ontvangt elke speler vier persoonlijke kaarten in plaats van twee, maar moet je nog steeds de beste vijfkaartshand maken met de persoonlijke kaarten en de gemeenschappelijke kaarten. Bij Stud krijgt elke speler een combinatie van persoonlijke kaarten en gemeenschappelijke kaarten, maar deze kaarten worden niet allemaal tegelijk gedeeld. In plaats daarvan worden de kaarten een voor een gedeeld en moet je inzetten na elke kaart die wordt gedeeld. Bij Draw ontvangt elke speler vijf kaarten en kan je een aantal kaarten vervangen door nieuwe kaarten. Het doel is wederom om de beste vijfkaartshand te maken met de nieuwe kaarten.

Direct spelen

Online poker is een leuke en spannende manier om het spel te spelen en biedt spelers de mogelijkheid om tegenstanders van over de hele wereld uit te dagen en prijzen te winnen. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, er is altijd een spel dat bij je past. Het is wel belangrijk enkel te spelen met geld dat je ook echt kunt missen, een slechte hand bij poker en je kunt meteen veel geld verliezen.
Terug naar overzicht