Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Altijd, overal gamen met gratis apps EliteGamer.nl
Gratis gaming apps

Gratis gaming apps

Games zijn er in alle soorten en maten, een belangrijk onderdeel dat zijn groei vooral in de afgelopen jaren heeft ondervonden zijn de games voor de smartphone. Deze games worden geïnstalleerd in de vorm van een app op de telefoon.  Ze zijn snel en gemakkelijk speelbaar, waardoor deze erg geschikt zijn voor onderweg. De apps zijn er in twee varianten. Één is gratis en meestal voorzien van advertenties, de ander heeft betaalde applicaties en is vrij van enige vorm van reclame.

Candy Crush

Candy crush is een enorm populaire app. Wereldwijd zijn er miljoenen spelers die allemaal proberen om toto het hoogste level te komen. Bij candycrush is het de bedoeling om  snoepjes zo op het spelbord te wisselen dat er een combinatie van 3 of meer gevormd wordt. Voor iedere combinatie die gevormd wordt wordt een aantal punten ontvangen en voor uitzonderllijke combinaties wordt een special ontvangen. Het doel is om de missies te voltooien en zo ver mogelijk te komen bij het voltooien van de levels.

Wordfeud

Wordfeud is de mobiele game die de rage van mobiele games ontkende. Door Wordfeud gingen mensen gamen tijdens het auto rijden en in de colleges op school. Wordfeud is eignelijk een online versie van Scrabble. Er dienen woorden neergelegd te worden die zo veel mogelijk punten waard zijn. Door de woorden van je tegenstander goed te gebruiken kunnen er hoge scores behaald worden en kan de tegenstander worden uitgeschakeld.

Angrybirds

Angrybirds is een spel waarbij gebouwen verwoest dienen te worden door er op te schieten met verschillende soorten vogels. De vogels worden afgeschoten door een catapult. Door de juiste vogels op de juiste plek tegen het gebouw aan te schieten kan het gebouw effectief worden verwoest. Hoe minder vogels er gebruikt worden om het gebouw om te leggen, hoe meer sterren er ontvangen worden. De simpelheid van het spel is wat Angry Birds zo'n uniek spel maakt!

Terug naar overzicht