Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Ontdek alle soorten games hier bij � EliteGamer.nl!

Games kopen

Games zijn overal, ze  worden toegepast als vorm vermaak of als tool om nieuwe kennis over te brengen! De game industrie kent al jaren een sterke groei en ontwikkeld zich snel op het gebied van graphics en beeldkwaliteit. Ook wordt er steeds meer gewerkt aan de beleving van games, zo wordt er gewerkt aan virtual reality helmen en hoge kwaliteit geluidseffecten. In deze blog gaan we verder in op games, we bekijken de online games, consoles en mobiele games!

Online games

Online games zijn games die op het internet gespeeld kunnen worden, we bedoelen hiermee internet spelletjes. De online games zijn er in alle soorten en maten, zo zijn er avontuur spelletjes, actiespelletjes of racespelletjes. Het voordeel van deze internetgames is dat ze snel en gemakkelijk te spelen zijn vanaf iedere locatie met internet verbinding te spelen zijn. Ze zijn uitdagend en bieden soms ook de mogelijkheid om tegen je vrienden te spelen!

Console games

Het is een strijd die continue gevoerd wordt: consolegames tegen computergames. Consoles zijn apparaten die speciaal gebouwd zijn om games op af te spelen. Voorbeelden hiervan zijn de Xbox, Playstation en Nintendo. Het voordeel hiervan is dat deze direct goed zijn ingericht voor alle games die ervoor uitgebracht worden, daarbij hebben ze een controller die speciaal is ingericht om gemakkelijk te spelen. Een console wordt  in alle gevallen aangesloten aan een externe televisie.

Mobiele games

Mobiele games zijn games die geïnstalleerd worden op een mobiele telefoon. Tegenwoordig worden de meeste games geïnstalleerd in de vorm van een app. De apps starten snel op en kunnen ook spelen zonder dat er verbinding is met het internet. Het is echter ook mogelijk om deze mobiele games tegen anderen te spelen door middel van een internetverbinding. Mobiele games zijn er in alle soorten en maten, waardoor er altijd wel een game te vinden is die bij je past!