Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Besparen op videogames? Het kan! - Elite Gamer
Extra korting op videogames

Korting op videogames

Zoals je al vaker tegenkwam op EliteGamer kan het kopen van games een kostbare hobby zijn. Een goede game kost al snel €60,- en dan hebben we het nog niet over het console dat nodig is om de game te spelen. Om je te helpen om de kosten in de hand te houden, bieden we op deze pagina verschillende tips om geld te besparen op jou aankopen. Hieronder werken we de drie belangrijkste mogelijkheden van online besparen uit, zodat ook jij veel geld kunt besparen om te blijven gamen.

Prijs vergelijken voor videogames

Er zijn talloze internet winkels, daardoor is het lastig om te bepalen of je wel de goede prijs hebt. Maar prijzen van webwinkels kunnen zeer sterk uiteen lopen, waardoor er veel bespaard kan worden.  Het gebruiken van een prijs vergelijker kan dan ook sterk bijdragen aan jou budget voor videogames! Daarbij kun je kijken naar de verschillende voorwaarden, zoals extra's, levertijden en garantie. Het vergelijken van prijzen is slechts het begin van de besparingen die op internet gedaan.

Kortingscodes voor games

Er zijn duizenden verschillende webshops, ieder met zijn eigen sterkten en zwakten. Door deze enorme concurrentie is ook op internet een prijzenoorlog uitgebroken. Er wordt  veel korting gegeven door middel van kortingscodes op games. Dit zijn kleine stukjes tekst die ingevoerd kunnen worden, net voordat er betaalt moet worden. Ze zorgen voor een korting op het bedrag dat betaald dient te worden, waardoor er nog meer bespaard wordt op het aankoopbedrag.

Dagaanbiedingen voor games

Dagelijks nieuwe aanbiedingen voor games vinden? Dan is een bezoek aan een dagaanbiedingen portaal, zoals aanbiedingsknaller.nl een verplicht nummer. Hier vind je dagelijks de beste aanbiedingen voor het voor een zeer lage prijs kopen van games. Lager zul je bijna niet kunnen aantreffen. Vaak kun je per game type en console merk nog een selectie maken.

Cashback op game aankopen

Cashback is een vrij nieuw principe dat reeds enorm populair is in Groot Britagne. Een website ontvangt een bedrag voor het aanbrengen van een klant. Zij geven dat bedrag vervolgens terug aan de klant, waardoor deze extra korting ontvangt. Kopen met cashback levert voordeel op dat stapelt boven op de korting en het voordeel dat wordt opgedaan door middel van de prijsvergelijker en de kortingscode. Door gebruik te maken van deze combinatie kunnen er talloze procenten bespaard worden op de aankoop die ja al gepland had.

Terug naar overzicht