Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Maak kennis met de bekendste games EliteGamer.nl
De allerbekendste games

Bekende games

Naast de kleine internetgames en mobiele games zijn er natuurlijk ook games in omloop die  grote ontwikkelingsbudgetten hebben. Deze gigantische games beschikken over grote teams met ontwikkelaars en hebben marketing budgetten waar een regulier persoon stijl van achterover valt. In deze blog bespreken we drie belangrijke games die op dit moment enorm populair zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe de huidige game wereld zich heeft ontwikkeld.

GTA

GTA of Grand Theft Auto is een game die door velen als legendarisch wordt beschreven. Het spel kenmerkt zich met een hoge dosis geweld en talloze mogelijkheden binnen het spel. In het spel kunnen missies voltooid worden, maar er kan ook vrij gespeeld worden waarbij talloze mogelijkheden zijn! Zo kan er geracet, geschoten of gevlogen. GTA is een spel dat eindeloos interessant is en blijft, wel is er een acceptatie voor de hoeveelheid geweld benodigd.

FIFA

FIFA is al tijden  lang een begrip in de wereld van de sportgames. FIFA is de bekendste voetbal game ter wereld die ieder jaar opnieuw de game vernieuwen en verbeteren. FIFA slaagt er jaar in jaar uit in om de stadia en de spelers nog echter te laten lijken. Daarbij heeft iedere speler zijn echte spelkarakteristieken en aparte trucs. Het is daarmee een perfecte manier om de liefde voor voetbal door te zetten tijdens het gamen. Krijg jij de bal in het doel? Daag jezelf en je vrienden uit in een spannende pot voetbal!

SIMS

The SIMS is een spel waarin je je eigen familie kunt beginnen. Dat wordt bedoeld in de breedste zin van het woord! Je kunt jezelf ontwikkelen, een huis bouwen, meubels kopen, werken, een huisdier kopen en kinderen krijgen! Je bent dus instaat om een nieuw leven op te bouwen, met jou SIM. The sims bied eindeloze mogelijheden voor creativiteit. Probeer eindeloos veel verschillende levenswijzen en kijk een welke voor jou het meest effectief is! Je leert met geld omgaan en ziet hoe je een sociaal netwerk op kunt zetten.

Terug naar overzicht