Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Hoge kwaliteit games op je smartphone EliteGamer.nl
Betaalde gaming apps

Betaalde gaming apps

Eerder noemde we al drie games die gratis te krijgen zijn in de Appstore of op Google Play. Deze games zijn vaak voorzien van advertenties, zodat er toch aan het spel verdiend wordt. Er zijn echter ook mobiele games die gekocht dienen te worden. De bedragen hiervoor lopen sterk uiteen, sommige games kosten slechts een paar cent waar anderen tientallen euro's kunnen kosten. In deze blog gaan we verder in op drie populaire betaalde mobiele games.

Minecraft

Minecraft is een populair spel dat wereldwijd al meer dan 10 miljoen keer is gedownload. In het spel is het de bedoeling om objecten te bouwen met behulp van materialen en grondstoffen. Deze materialen zijn kubusvormig en kunnen gevonden worden in het landschap waarin de speler rondloopt. Minecraft is een sandbox spel, wat betekend dat er vrij rondgelopen kan worden. Er is geen vast patroon waarin het spel moet plaatsvinden, zoals dat wel het geval is bij bijvoorbeeld Flappy Bird.

Need for speed

Need for Speed is een spectaculaire racegame die al jarenlang populair is op de pc en consoles. Need for speed kenmerkt zich door de spectaculaire races en de mogelijkheid om de wagens flink te tunen. Na het succes op de pc en op de consoles zoals de playstation is deze nu dus ook te krijgen in de vorm van een app. Nu kan er ook op de telefoon genoten worden van de kracht van Need For Speed, deze betaalde app is zeker de moeite waard voor iedereen die van een game van hoge kwaliteit.

Monopoly

Het is misschien wel het bekendste bordspel in Nederland. Monopoly! Strategisch straten kopen, zodat de tegenstander veel geld aan je kwijt is! Een spel monopoly kan lang duren en niet iedereen wil daarom meespelen. Met de mobiele monopoly game hoef je niet meer op je tegenspelers te wachten! Je speelt waar en wanneer je maar wil! De monopoly game is een hoogwaardige game die tegen een redelijke vergoeding gespeeld kan worden op je smartphone!

Terug naar overzicht