Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/elitegamer.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Actiegames, informatie en direct spelen! � EliteGamer.nl

Actiegames

Actie is een breed begrip, wist je dat er ook talloze actiegames waren? Actiegames zijn een van de populairdere gamesoorten, vooral onder de jongens doen ze het erg goed. Ook meiden zijn erg te spreken over de actiegames. In deze blog gaan we uitgebreid in op de actiegames, we leggen uit wat ze zijn geven enkele relevante voorbeelden en bieden je de mogelijkheid om direct mee te spelen! Aan het eind van deze blog ben je in staat om te melden of jij een fan bent van actiegames of niet!

Wat is actie

Actiegames staan voor een combinatie van verschillende gamesoorten. Actiegames combineren namelijk vaardigheden en behendigheid. In veel spellen ben je de bestuurder van een personage of  voertuig. Je moet proberen om te overleven. De bekendste vorm van actiegames zijn de shooters, waarin je moet proberen om andere personages te verslaan door ze neer te schieten. Andere vormen van actiegames zijn combinaties tussen actie en RPGgames.

Populaire actiesgames

Omdat de populaire actiegames allemaal shooters zijn had de titel ook kunnen zijn: populaire shooters. Er zijn talloze populaire shooters, een uitstekende shooter is bijvoorbeeld Call Of Duty, Call of Duty staat bekend om zijn goede game play en beschikbaarheid op alle platformen! De setting van het spel varieert per deel, maar er wordt in alle gevallen gespeeld met soldaten. Een baanbrekende editie van Call of Duty was de editie Modern Warfare.

Direct spelen

Ben jij door dit verhaal over actiegames geïnteresseerd geraakt in actiegames? Dat is mooi! Speciaal voor jou hebben we een aantal goede actiespellen op een rijtje gezet. De spellen zijn van hoge kwaliteit en direct speelbaar! Maak direct kennis met deze actiespellen en zet een goede highscore neer, die  bewijst dat jij een goede gamer bent!